Home > Marketing, Music > Jazzberry: Custom club music created and performed right in front of you

Jazzberry: Custom club music created and performed right in front of you

Sinds kort ben ik marketing en PR adviseur geworden voor de band Jazzberry. Dat betekent dat ik ze ga helpen om hun ideeën op een duidelijke en leuke manier naar voren te laten komen.

Jazzberry Sessions is een clubavond die in Odeon in Amsterdam gehouden wordt. De basis bestaat uit Mark Berman (DJ/percussie) en Fridolijn “Ladybird” van Poll (vocalen).

Samen weten zij op een zeer smaakvolle wijze de link te leggen tussen de hypnotiserende kracht van een DJ en de impact en interactie van een live band. Jazzberry is niet te verwarren met Wicked Jazz Sounds door hun unieke aanpak. Elke avond is anders door middel van veranderende opstelling en volledige vrijheid voor improviseren van de muzikanten.

Het is dan ook niet raar dat bij eerdere sessies het publiek niet wist of ze moesten gaan kijken, of gaan dansen. Maar dat maakt Jazzberry niet uit, het publiek moet het gewoon lekker gaan ervaren!

Voor meer informatie over Jazzberry en de Sessions ga naar Jazzberry.

De komende tijd kunnen jullie veel updates over dit project gaan verwachten. Ik zal proberen innovatieve manieren van marketing en media te gebruiken om het publiek meer te betrekken bij de band, de muzikanten en het hele maakproces. Misschien kan in de toekomst het publiek zelfs op een directe manier invloed uitoefenen op de muziek…

Tot zo ver Jazzberry!

Voor vragen en opmerkingen, comment of mail.

See, hear, feel, record, create, recycle

  1. Nog geen reacties.
  1. 26 mei 2010 om 14:14

Plaats een reactie